Det hjelper lite å ha markedets laveste pris på et produkt, eller den beste kompetansen på en tjeneste dersom du ikke er synlig for kunden. Ulike små og større tiltak kan på en effektiv måte gjøre deg synlig på nett - uten at det trenger å koste deg skjorta!


Hva?

Visste du at det på Facebook alene finnes over 3 millioner norske brukere? Jeg setter opp kampanjer for annonsering i sosiale medier som gjør at du enkelt kan nå ut til akkurat de målgruppene som er ønskelig, raskt og rimelig!

Søkeoptimalisering (SEO) er et annet effektivt tiltak for å øke synlighet i markedet, og gjøres ved å forbedre innhold samt oppsett av dine allerede eksisterende nettsider. Jeg har kunnskap og verktøy som løfter ditt nettsted over konkurrentene dine på søketjenesten til Google!

Hvordan?

Sammen setter vi en strategi og mål som danner grunnlaget for din fremtidige kampanje. Jeg analyserer markedet og gir deg tips og råd om hvilke kanaler som vil gi deg mest ROI (return of investment) for pengene du ønsker å investere. Til slutt gjennomfører jeg kampanjen for deg slik at du ikke behøver å løfte en eneste finger! Det eneste du trenger å fokusere på er resultatene fra kampanjen som naturligvis overleveres på en oversiktlig måte fra meg.

Hvorfor?

Enten man driver et lite enkeltpersonforetak eller er leder for en stor virksomhet, vil det å være synlig i markedet være helt avgjørende for om man når ut til ønskede kundegrupper og dermed også oppnår salg. Gjennomføring av en markedsføringskampanje, eller forbedring av innholdet i de digitale kanalene du allerede opererer i er begge kostnadseffektive løsninger for å oppnå dette. Resultatet er at du enkelt og bekymringsløst kan formidle en tjeneste eller tilbud på et produkt ut til akkurat de målgruppene du selv skulle ønske.

Interessert i mer informasjon om denne tjenesten?
Kontakt meg på michael@urrang.com - jeg svarer innen 24 timer!