Sørg for å fremstå som en helhetlig og seriøs aktør i markedet ved å ha en profesjonell identitet som gjenspeiler ditt firma. En visuell profil skal presentere din virksomhet utad og sørge for gjenkjenning slik at tidligere og nye kunder velger nettopp deg fremfor konkurrentene.


Hva?

Jeg hjelper deg med å skape en solid og personlig identitet som vil være med på å synliggjøre din virksomhet og posisjonere deg i markedet. En tydelig identitet kommer til uttrykk gjennom artikler som firmalogo, visittkort, grafiske elementer på eget nettsted eller markedsføringsmateriell. Kanskje har du allerede en logo som kun har behov å moderniseres? Ta kontakt og jeg gir deg en gratis vurdering av din virksomhets visuelle identitet.

Hvordan?

I arbeidet med å utforme ditt firmas visuelle identitet er det første og viktigste steget i prosessen et godt samarbeid slik at jeg blir kjent med virksomheten og lærer den å kjenne. Sammen blir vi enige om hvilke uttrykk og verdier profilen skal spille på gjennom elementer som fargeprofil og mønstre. Din endelige profil settes sammen gjennom utforming av grafiske design i vektorformat, slik at mine artikler enkelt kan printes på alle tenkelige overflater uten tap av kvalitet.

Hvorfor?

Det å ha en tydelig visuell identitet er viktig på så mange forskjellige måter. Ikke bare skal din identitet presentere virksomheten visuelt utad, den har også i oppgave å gjenspeile firmaets verdier og ambisjoner ut til kunder og samarbeidspartnere. En gjennomført og profesjonell identitet vil garantert bli lagt merke til, og sørge for hyppig gjenkjennelse slik at kundene tar kontakt med deg og ikke dine konkurrenter!

Interessert i mer informasjon om denne tjenesten?
Kontakt meg på michael@urrang.com - jeg svarer innen 24 timer!