Førsteinntrykk er viktig, og for mange er eget nettsted den første muligheten man har til å overbevise potensielle kunder. Sørg for at dette møtet blir et positivt bekjentskap som danner grunnlaget for noe mer! Jeg utvikler nydelige nettsider som enkelt kan administreres på egenhånd, optimalisert for alle typer enheter enten kundene dine benytter PC, mobil eller nettbrett.


Hva?

Jeg utvikler og drifter moderne nettsider for både små og større kunder over hele vårt landstrakte land. Med populære WordPress som publiseringsløsning ligger mye av mitt fokusområde på at sluttresultatet skal være svært brukervennlig, slik at kundene mine på en enkel måte selv kan administrere sitt innhold. Vedlikehold og oppdateringer trenger du ikke bekymre deg for, jeg har egne supportavtaler som garanterer rask behandlingstid. Alle mine leveranser følger i tillegg prinsippene for responsiv design, som enkelt og greit betyr at samtlige ferdige løsninger presenteres perfekt både på PC, mobil og nettbrett!

Hvordan?

Etter at jeg har blitt presentert for dine planer og ønsker, setter vi sammen opp en strategi for prosjektet. Hvilket innhold bør være med på nettsiden, hva kan sløyfes og hvilke målgrupper ønskes det å nå ut til? I neste fase utformer jeg ulike forslag til layout og design basert på dine ønsker for prosjektet. Forslagene sendes så videre til deg for godkjenning, og ditt kommende nettsted utvikles og installeres deretter i sin helhet av meg. Ferdige design er ikke noe for meg, og alle mine leveranser kodes derfor fra bunnen av. Dette krever naturlig nok noe ekstra tid og arbeid, men til gjengjeld får du en skreddersydd løsning – akkurat slik du selv ønsker!

Hvorfor?

Egen nettside vil i mange tilfeller være den første plassen du som bedrift eller privatperson presenterer deg selv for nye potensielle kunder. Derfor er det særdeles viktig at ditt nettsted er interessant, oversiktlig og iøyenfallende for de besøkende. Statistikk viser at du i gjennomsnitt kun har 6-7 sekunder på å vinne oppmerksomheten fra en bruker før de klikker seg videre til en ny adresse på internett. Et nøye planlagt design uten forstyrrende elementer er derfor helt avgjørende for å skape et solid førsteinntrykk som beholder gjesten på din side.

Visste du også at hele 7 av 10 besøk på nettsider gjøres ved bruk av smarttelefon og nettbrett? Da er det for gjort å miste både kunder og salg dersom dine gamle nettsider ikke er optimalisert for mobile enheter.

Interessert i mer informasjon om denne tjenesten?
Kontakt meg på michael@urrang.com - jeg svarer innen 24 timer!